Ananas Gember Smoothie: Verfrissend recept boordevol vitamines

Ananas Gember Smoothie


Neem je smaakpapillen mee op een exotische reis met dit verfrissende en romige drankje dat de smaak van zonneschijn in een glas vangt.


Combineer bevroren banaan en ananas met de verkwikkende aroma's van gember en kurkuma voor een smeuïge traktatie die ergens tussen een gouden melk latte en een tiki-cocktail in zit.

Een paar lepels instant havermout voegen vezels toe en verdikken de smoothie, waardoor je langer verzadigd blijft. We raden aan om bevroren bananen te gebruiken om je drankje niet te verdunnen met ijsblokjes.

Het beste van alles is dat dit recept in slechts 10 minuten klaar is! Als je een vleugje elegantie wilt toevoegen, kun je je glas versieren met een schijfje ananas.

Tip: Om dit recept glutenvrij te maken, moet je gecertificeerde glutenvrije haver gebruiken.


Ingrediënten :

1            Banaan

1 Cup    Plant-Based milk

1 Eetl.    Snel kokende Haver

226 gr    Bevroren Ananas

1 Theel.  Verse Gember

1/4 Theel.Kurkuma


Bereiding :

Bekleed een bakplaat met bakpapier. Laat de banaan minstens 2 uur bevriezen op de voorbereide bakplaat.

Combineer in een krachtige blender (of keukenmachine) plantaardige melk, snelkokende havermout, bevroren banaan en ananas, gember en kurkuma. Mix tot een gladde massa.

Schenk in een glas en serveer



geïnspireerd door Forks over knives recepten

BodyFit Wijchen Recepten